Balcı Çamlığı'na 3500 fidan dikildi

Balcı Çamlığı

Bandırma Kent Konseyi Gençlik Meclisi korusunu oluşturuyor




Bandırma Kent Konseyi Gençlik Meclisi korusunu oluşturuyor


Bandırma Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri General Balcı Çamlığı'na 3500 fidan dikecek. Bu nedenle bugün hazırlanan alana 650 adet çam fıstığı dikimi yapıldı.



Kent Konseyi Bandırma Gençlik Meclisi Başkanı Öncü Pınar Bayır, Türkiye Çöl Olmasın sözünü vurgulayarak şunları söyledi:

‘'Kent Meclisi Korusu'nu oluşturmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor ‘'Gelin bir umut ta siz olun ‘' diyerek başlattığımız bu kampanya ile yaşadığımız kentin daha da yeşil olmasına daha da yeşermesine katkımız olsun istiyoruz. Türkiye çöl olmasın diyoruz. Bugün burada arkadaşlarımızla birlikte 650 adet fıstık çamı fidanı dikiyoruz. İlkbahar'ın bu ilk günlerinde fidan dikimlerimiz devam edecektir'' .



Bandırma Kent Konseyi olarak  yeşile çok önem verdiklerini vurgulayan Bandırma Kent Konseyi Başkanı Uzman Doktor Selim Panç'da şunları söyledi:

‘' Yeşile çok önem veriyoruz ve yetersiz olduğunu düşünüyoruz.  Onun içinde Bütün arkadaşlarla beraber. İlkbaharda ağaç dikmeyi bir felsefe edindik. Geçen sene 3500 tane ağaç diktik. Bu senede hedefimiz bu. İstiyoruz ki General Balcı Çamlığı ve Erdek yolu üzerindeki çamlığın boş alanlarına yeni fidan dikelim. Amacımız daha güzel, daha yeşil bir Bandırma.''dedi.







varoş
11.03.2013 20:23:52
general balcı çamlığı orman olmuş tur çünkü her sene ekilenler le basılacak yer kalmamış olsa gerek eyer reklam yapılmıyorsa

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı